PRAKTISCH 

Parkeren op en rond Sportpark Centrum is geen probleem en kosteloos. U kunt uw auto kwijt op de parkeerplaatsen van het sportcomplex of op het naastgelegen Burgemeester Boeremaplein. 

 

Het parcours zelf zal enkel toegankelijk zijn voor deelnemers van Rondje Ziel. Dit biedt de mogelijkheid om het parcours te verkennen. Uiteraard na de finish van elke klasse bestaat deze mogelijkheid opnieuw. Een videoimpressie van de te rijden rondes vindt u onder het tabblad Foto's | Media | Video > Video's Rondje Ziel.

Omkleden en douchen is mogelijk in de kleedkamers van V.V. NEC Delfzijl en is gesitueerd op hetzelfde complex.

Adres Burgemeester Boeremalaan 3 in Delfzijl.

PARCOURS

Het parcours van Rondje Ziel betreft een ronde van 2.13km door Delfzijl Oud West. De ronde is snel en niet al te technisch. Door de afstand van de ronde hoeft het publiek niet lang te wachten alvorens de wielrenners weer langskomen.

 

Het parcours start op de Koningin Julianalaan naast het sportcomplex van NEC Delfzijl. Vervolgens gaat de route via enkele scherpe bochten langs de gracht. Daarna vervolgt de route zich over een lang stuk langs het Damsterdiep. Na wederom een scherpe haakse bocht gaat het richting start / finish. 

PRIJZEN 

Naast een aantrekkelijk prijzenschema zijn er verschillende rondepremies te verdelen voor de wedstrijdrijders met KNWU licentie. De prijsuitrijking zal plaatsvinden zodra de renners gefinisht zijn. Dit zal zijn naast de jurywagen bij Start / Finish.